Previous
Next

Baskılı Kraft Çanta Yaptırmanız İçin 6 Neden?

Baskılı Kraft Çantalar Doğa Dostu ve Sürdürülebilir

Geri dönüştürülmüş bir kağıt her zaman tekrar geri dönüştürelemeyebilir. Fakat baskılı kraft çantaların yapımında kullanılan tutkal ve flekso baskı da kullanılan mürekkeplerin doğal ve su bazlı olması baskılı kraft çantaları kolayca dönüştürülebilir bir ürün haline getirir.

Baskılı Kraft Çantalar Güçlü ve Mukavemetli

Kraft kağıtları genellikle iğne yapraklı yumuşak ağaçlardan üretilen dayanıklı bir kağıt türüdür. Lifli esneyebilen yapısı ile yırtılmaya karşı dirençli bir mukavemete sahiptir. Su ve nemlenmeye karşı en güçlü kağıt türüdür. Ebat ve gramajına bağlı olarak baskılı kraft kağıt çantalar 10 kg. a kadar taşıma kapasitesine çıkabilirler.

Kraft Kağıtlar Çantalar %100 Geri Dönüşümlü Ürünlerdir.

Kraft Çantalar Baskıya Uygundur

Pürüzsüz yüzeyi ile kraft çanta kağıtları baskıya uygundur. Flekso baskılarda kraft kağıtlarda yüzeye 6 renge kadar baskı yapabiliyor. Beyaz ve doğal kahverengi türleri vardır. Özellikle burgu saplı kraft çantalar da sap renkleri gövde renginden farklı seçilebilir.


Baskılı Kraft Çantalar Sağlık Dostu

Kraft çantalarda gıda ile temasa uygun su bazlı mürekkep ile yapılan baskı, ürünün güvenli bir şekilde piyasada yer almasına katkıda bulunur. Kraft kağıtların lifli ve gözenekli yapısı nemlenmeyi önleyerek içinde ki ürünü muhafaza eder. Nefes alabilen baskılı kraft çantalar insan sağlığına uygun bir şekilde güvenle kullanılır.

Baskılı Kraft Çantalar Düşük Maliyetli

Baskılı kraft kağıt çantalar, 70 – 80 gr gibi düşük gramajlarla yüksek taşıma kapasitesine sahip olması ekonomik bir opsiyon yaratır. Baskılı karton çantaya göre oldukça ekonomiktir. Çevreci ve sağlıklı özelliklerinin yanında düşük maliyeti ile perakende sektörünün yüksek adetli baskılı çanta ihtiyacında son dönemin en uygun maliyetli ürünüdür.

Baskılı Kraft Çantalarda Depolama ve Sevk Avantajı

Baskılı kraft kağıt çantaların düşük gramajlı kraft kağıtlardan seçilebiliyor olması paketleme aşamasında daha az hacim yaratır. İnce gramajlı kraft kağıt çantaların üst üste dizilip paketlenmesi ile daha az koli ve palet kullanılarak düşük hacimli bir depolama ve sevk sağlanır. Bu da maliyet tasarrufunun yanında araç ve yakıt tüketimini minimum kullanarak karbon salınımını da azaltır.

Neden Tercih Ediliyoruz?

Gelişiyoruz
Müşteri Memnuniyeti

Yaratıcı Takım
Ürün Planlaması

Tamamlanan İşler
Referans Ağı

Fiyat/Performans
Makul Fiyatlar

Sertifika
İthalat-İhracat

Bize Ulaşın

Pzt-Cmt
09:00-18:00